elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira posa en marxa el tractament d’endoteràpia per a combatre la processionària

Alzira posa en marxa el tractament d’endoteràpia per a combatre la processionària
  MÉS FOTOS
  Alzira posa en marxa el tractament d’endoteràpia per a combatre la processionària - (foto 2)

  La Regidoria de Serveis Urbans està portant a terme les mesures necessàries per a combatre la processionària en els pins que hi ha en diverses zones de la ciutat, a més dels ubicats en zones verdes i vials així com en centres educatius.

  Per a realitzar les intervencions s’utilitza, com en les últimes ocasions, la tècnica de l’endoteràpia que destaca pel respecte als tractaments de polvorització tradicionals, per l’absència de nebulització de producte en el medi ambient, el sòl i l’aigua per la qual cosa és innòcua per a la salut de les persones i animals. Amés es pot utilitzar a qualsevol hora del dia.

  Esta tècnica es basa a injectar la substància en l’arbre en qüestió i a través del flux de la saba que hi ha en l’interior dels teixits vasculars (xilema) es distribueix. Este flux ve determinat per la transpiració i la capacitat d’intercanvi osmòtic en les arrels, per tant quan les dues variables es troben en funcionament el tractament és favorable i funciona a ple rendiment.

  El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Esta tècnica innovadora ja l’hem utilitzat en altres ocasions, ja que per combatre la processionària ens permet treballar amb més fiabilitat i comoditat, tant per als pins com per al personal encarregat de fer els treballs”.

  Pujar