elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira estrena en FITUR una presentació interactiva amb ampli contingut del que oferix la ciutat

Alzira estrena en FITUR una presentació interactiva amb ampli contingut del que oferix la ciutat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alzira estrena en FITUR una presentació interactiva amb ampli contingut del que oferix la ciutat - (foto 2)

  Del 23 al 27 de gener se celebra a Madrid una nova edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) on la ciutat d'Alzira estarà present per tal de mostrar alguns dels seus atractius patrimonials, festius i culinaris.

  Cada any s'intenta donar un pas avant per tal de poder oferir noves propostes d'Alzira. En esta ocasió, un nou llibret dedicat a la Setmana Santa i que s'unix a l'actualització del llibret que ja es va presentar l'any passat referent a les Falles.

  També en l'edició del 2019 es realitzarà, el dimecres 23 de gener, un showcooking per tal de donar difusió al III Concurs Nacional d'Espardenyà que se celebrarà a Alzira el diumenge 10 de març.

  Mercedes Bohigues i Inés Brines, falleres majors d'Alzira 2019, junt amb el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, estaran presents el dimecres 23 i el dijous 24 per tal difondre les Falles i de lluir els trages de valenciana, amb l'espolí model Alzira, que cada edició de FITUR aconseguix atraure centenars de visitants que busquen, amb les seues càmeres de mòbil, capturar el moment junt amb les nostres falleres majors.

  El divendres 25 serà el torn de la Junta de Germandats i Confraries, amb Vicent Fàbregues, el seu president, al front i acompanyant els clavaris majors del 2019, Nacho Ríos i Rosana Peris.

  El dissabte 26 aplegarà a FITUR l'autobús cedit per la Diputació de València, amb una representació del Grup de Danses, dels Moros i Cristians la Vila d'Alzira, i dels tambors i bombos de la nostra ciutat, per tal de celebrar a la fira de turisme més important del món la designació de la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

  Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, destaca també la presentació interactiva que enguany mostrarà Alzira a FITUR, des de dimecres i fins a dissabte, a través de la qual es poden consultar les festes i tradicions, patrimoni cultural, així com la gastronomia de la nostra localitat.

  Pujar