elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a incentivar la recollida d'excrements canins

Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a incentivar la recollida d'excrements canins
  MÉS FOTOS
  Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a incentivar la recollida d'excrements canins - (foto 2)
  Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a incentivar la recollida d'excrements canins - (foto 3)
  Alzira continua amb la campanya de conscienciació per a incentivar la recollida d'excrements canins - (foto 4)

  Des de la regidoria de Serveis Urbans i la regidoria de Sanitat, s’ha posat en marxa, de nou, la campanya ‘Amo format, gos educat’. Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat informar i conscienciar a la ciutadania de l'obligatorietat de recollir els excrements de les mascotes.

  Esta campanya ha pretén que els propietaris de mascotes agafen consciència de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues animals de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

  Per a la difusió d'esta campanya de conscienciació en la població d'Alzira s'han instal·lat als parcs públics cartells divulgatius penjats en els fanals amb el lema de la campanya ‘Amo format, gos educat”’,

  El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que “L’objectiu d'aquesta campanya és eradicar l'abandó de excrements de gossos als carrers i parcs, i es pretén, fonamentalment, la conscienciació més que la sanció als infractors pròpiament dita”.

  Per la seua part la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha manifestat que “Des de l’Ajuntament d’Alzira volem informar que els excrements canins abandonats als carrers són un dels principals problemes de neteja i higiene, sent este, no sols un problema visual o olfactori, sinó també una amenaça per a la salut des xiquets i xiquetes que són el principal grup de risc”.

  Cal recordar que la legislació vigent obliga al propietari o propietària de l'animal a recollir de manera immediata els excrements, i no fer-ho suposa una greu actitud incívica.

  Pujar