elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira celebra la seua III Fira Animalista Solidària

Alzira celebra la seua III Fira Animalista Solidària

    Alzira acull la III Fira Animalista Solidària. Serà este diumenge, 27 de novembre a partir de les 10 hores a la plaça Major. Una iniciativa que organitzen conjuntament la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, la Falla Hernan Cortés i el Grupo Unidos. L’objectiu principal d’esta fira és animar a la ciutadania a adoptar.

    Entre les diverses activitats que s’organitzaran al llarg del matí, la primera d’elles serà una exhibició canina a les 10’30 fins les 11’15 hores. Hi haurà una classe d’obediència i comunicació canina d’11’15 a 12 hores. Els assistents també podran gaudir d’una passarel·la de gossos en adopció des de les 12 fins les 13’30 hores, finalitzant la jornada amb una rifa de 12’30 fins a les 13 hores. Cal destacar que a més hi haurà activitats per als més menuts al llarg de tot l matí.

    La regidora de Sanitat, Gemma Alós ha manifestat que “És molt important la celebració de fires com la que tindrà lloc en la nostra ciutat el proper dissabte. El que pretenem amb estes iniciatives és conscienciar de la responsabilitat que comporta tindre una mascota i com ha de ser la convivència entre persones i animals en la ciutat”. L’edil també ha destacat que “A més a esta fira també convidem a la ciutadania a adoptar una mascota i donar-li una nova oportunitat”.
     

    Pujar