elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira baixa el ritme de contagis i se situa en 116 casos per cada 100.000 habitants

Alzira baixa el ritme de contagis i se situa en 116 casos per cada 100.000 habitants
  MÉS FOTOS
  Alzira baixa el ritme de contagis i se situa en 116 casos per cada 100.000 habitants - (foto 2)

  En l’actualització de les dades dels municipis que formen part del departament de salut de la Ribera, Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa amb 53 casos actius. En els últims dies, la corba de contagis baixa ràpidament i ens situa en una taxa d’incidència de 116 casos per cent mil habitants.

  Durant els últims tres dies s’han registrat únicament 4 contagis i el ritme de contagis decreix ràpidament, ja que en pocs dies s’ha reduït els contagis en un 40 per cent. Recordem que les últimes xifres ens parlaven de 94 i ara sols hi ha 53 casos actius.

  «Amb estes xifres, tot i que no s’ha d’abaixar la guàrdia, es contempla un horitzó amb optimisme, sobretot pel que fa a la recuperació de la normalitat als centres sanitaris», tal com ho explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

  El Casal Fester mantindrà hui les seues portes obertes per a la vacunació. Al llarg de la jornada de hui es continuarà amb les segones dosi de vacuna per a les persones entre 12 i 39 anys perquè tinguen la pauta completa.

  Demà i despús-demà, noves jornades de vacunació extraordinària per a aquelles persones que no s’han vacunat. Es podrà anar sense cita prèvia i sols cal portar el DNI i la targeta sanitària. Els horaris seran demà, de 9 a 20 hores, i dimecres, de 9 a 11 del matí.

   

  Pujar