11 de desembre de 2019 11/12/19

Alzira acull un nou partit benèfic del Memorial Nacho Barberá

Alzira acull un nou partit benèfic del Memorial Nacho Barberá - (foto 1)

  Les instal·lacions del Camp d'Esports Venècia acolliran el pròxim 22 de desembre a les 17 hores un partit de futbol benèfic en memòria de Nacho Barberá.

  En esta ocasió, el partit el disputaran el Club de Veterans Alzira i l'Associació d'Exfutbolistes Levante UD que estan disposats a oferir un gran espectacle esportiu.

  La Unió Esportiva Alzira renova així el seu compromís amb l'Institut de Recerca Sanitària La Fe (Cardiopaties Familiars i Mort Sobtada) i organitza la segona edició del Memorial Nacho Barberá amb l'objectiu principal de recaptar fons que es destinaran a la investigació d'este tipus de cardiopaties.

  El terme cardiopaties familiars designa un grup de malalties cardiovasculars que compartixen una sèrie de característiques comunes i poden relacionar-se amb la mort sobtada.

  La regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, manifesta al respecte que "des de l'Ajuntament estem donant des del principi a esta iniciativa de la UD Alzira, ja que considerem que és necessària i molt important. Servix, d'una banda, perquè el record de Nacho sempre estiga present i d'altra per tal d'ajudar a la investigació de la mort sobtada".

  ocultar
  Alzira acull un nou partit benèfic del Memorial Nacho Barberá
  Pujar