elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CS Alzira aconsegueix que el bipartit es comprometa a estudiar el manteniment dels treballadors de l'atenció domiciliària

CS Alzira aconsegueix que el bipartit es comprometa a estudiar el manteniment dels treballadors de l'atenció domiciliària
  • Vidal: “Encara que voten en contra de la urgència de la nostra moció per a vetlar pels llocs de treball, asseguren que faran tot el possible per garantir-los”

Ciutadans (CS) Alzira ha aconseguit que “el bipartit es comprometa a estudiar el manteniment dels treballadors del Servei d'Ajuda a domicili (SAD)”, ha destacat el portaveu de la formació taronja Miguel Vidal.

“Ahir vam presentar una moció d'urgència en aquest sentit en el ple i PSPV i Compromís van votar en contra, però van assegurar que ho anaven a estudiar”, ha explicat, al mateix temps que ha defensat que “Alzira no pot deixar en l'aire a huit treballadors que s'han ocupat en els últims anys de cuidar als nostres veïns més vulnerables”.

Per això, ha esgrimit Vidal, “per a CS era urgent tractar aquest assumpte en el ple, i així ho va entendre també la resta de l'oposició, perquè estan en joc els llocs de treball d'aquestes persones i l'atenció de qualitat que ofereixen”. “No podem deixar-los al atzar de la decisió d'una empresa privada, que ja veurà si compta amb ells o no”, ha advertit.

Segons Vidal, “la rectificació del bipartit és un primer pas, que no pot tindre marxa arrere”. Finalment, ha concretat l'edil de la formació liberal, “d'una banda, demanem el manteniment i l'estabilitat d'aquestos llocs de treball i per una altra, sol·licitem una externalització parcial del servei, sols i exclusivament d'aquell al qual no pot arribar el nostre personal”.

Pujar