elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4.200 persones han utilitzat la piscina municipal d’estiu

Més de 4.200 persones han utilitzat la piscina municipal d’estiu
  MÉS FOTOS
  Més de 4.200 persones han utilitzat la piscina municipal d’estiu - (foto 2)

  La piscina descoberta municipal d'Alzira ha rebut a 4.246 usuaris d’accés lliure durant els mesos de juny i juliol. Un èxit d’ús d’esta instal·lació municipal que ajuda als alzirenys i alzirenyes a gaudir de l’estiu i pal·liar les altes temperatures que hem anat patint al llarg del que portem d’estiu.

  Cal recordar que els horaris són de dilluns a diumenge d’11 a 19:30 hores i sempre amb la supervisió d'un servici de socorrisme.

  La piscina compta amb zones de vestuaris totalment equipades, música ambiental, zones d'ombra, zones verdes on prendre el sol, a més d'un ampli equip de professionals disposats a ajudar els usuaris en tot allò que necessiten. Cal recordar que les instal·lacions disposen d'un espai reservat als més menuts, per tal que també tinguen la possibilitat de refrescar-se este estiu.

  El regidor d'Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que "Alzira té la sort de tenir una piscina d’estiu com la que tenim, on menuts, joves i majors poden gaudir d’un espai per poder refrescar-se. Una activitat més d’oci on les famílies acudeixen per entretenir als xiquets i xiquetes”. L’edil també ha convidat a “que al que queda del mes d’agost utilitzen este servei a l’abast de tota la ciutadania i aprofitar al màxim les vacances d’estiu”.

  Pujar