elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport

2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport
  • Les activitats han tingut lloc des del 4 de maig fins al 23 de juny i han participat un total de tretze centres educatius d’Alzira

MÉS FOTOS
2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport - (foto 2)
2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport - (foto 3)
2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport - (foto 4)
2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport - (foto 5)

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat «Activa’t amb l’esport» una iniciativa dirigida als escolars amb diverses disciplines esportives i amb la finalitat de combatre el sedentarisme provocat per la pandèmia de la COVID-19.

L’activitat s’ha desenvolupat des del 4 de maig fins al 23 de juny i ha consistit a iniciar a l’alumnat inscrit en les disciplines esportives de pàdel, bàsquet, handbol, pilota, halterofília i natació.

Han participat un total de 2.875 alumnes de tretze centres educatius: Tirant lo Blanc; Santa Maria d’Aigües Vives; García Lorca; Federico Gracía Sanchiz; Alborxí; Gloria Fuertes; Lluís Vives; Carmen Picó; Blasco Ibañez; Sagrada Familia; Pintor Teodoro Andreu, Ausiàs Marc i Sants Patrons.

Les instal·lacions municipals utilitzades en els programes han sigut les pistes de pàdel de Venècia, Trinquet Municipal, gimnàs d’haterofília i la piscina d’estiu.

Pel que respecta a la participació d’alumnes per activitats 675 han escollit el bàsquet, 550 pàdel, 525 la piscina d’estiu, 425 han escollit la pilota, 375 halterofília, i finalment 325 l’handbol.

«Les activitats han sigut gratuïtes i han comptat amb el suport de professors i professores especialitzats en la pràctica de cada disciplina esportiva. Quant a la resposta ha sigut altament positiva, cosa que ens motiva per a cara el pròxim curs escolar impulsar noves activitats per a seguir propiciant l’activitat física d’una manera dinàmica, divertida, i amb un ambient idoni per a descobrir els múltiples beneficis saludables que ens aporta realitzat qualsevol activitat esportiva», segons Fernando Pascual, regidor de l’Àrea Esportiva.

Pujar