elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.100 persones s’han inscrit en una setmana a la piscina coberta d'Alzira

Més de 1.100 persones s’han inscrit en una setmana a la piscina coberta d'Alzira

  La Piscina coberta d'Alzira compta ja amb més de 1.150 abonats per a la pràctica d’activitat física en esta instal·lació esportiva.

  Entre les activitats que es realitzen es troben les dirigides com els cursets de natació, natació escolar, climateri, fibromiàlgia, cursos multiús i cursos de pàdel; a més de les persones abonades que fan un ús individual d'esta infraestructura esportiva.

  L'oferta d'activitats inclou cursets de natació per a xiquets i adults i també activitats terapèutiques, aiguagim o balneari urbà. La piscina seguix oferint gimnàs esportiu i activitats en sec com GAP, spinning, pilates, TRX, zumba, bootcam i aerojump.

  La Regidoria d'Esports manté la modalitat de passes combinats per tal de facilitar als usuaris la utilització variada de les instal·lacions de la forma més econòmica amb el passe d'or: amb accés a la piscina, gimnàs i balneari; passe de plata: accés a la piscina i gimnàs o piscina i balneari; passe de bronze: accés a la piscina.

  El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “Alzira és una ciutat on es practica l’esport, per això vull animar a la gent a què s’apunte a la piscina coberta i a totes les activitats que es realitzen a esta instal·lació, ja que ofereix un gran ventall de possibilitats adaptades a totes les edats i circumstàncies” L’edil també ha afegit que “La pràctica de l’esport a Alzira és segura i compta amb totes les mesures necessàries davant la situació actual que estem travessant”.

  Les instal·lacions estan obertes en horari ininterromput de dilluns a divendres de 7:00 a 22:00, dissabtes de 7:00 a 20:00 i diumenges de 8:00 a 14:00. Es poden consultar totes les dades i horaris de les diverses especialitats a carrer Verge de la Murta s/n, o telefonant al 96 312 83 04.

  Pujar