29 de novembre de 2020 29/11/20

Altes temperatures i tempestes, la previsió meteorològica per als pròxims dies

Altes temperatures i tempestes, la previsió meteorològica per als pròxims dies - (foto 1)
  • AEMET activa l'alerta groga en tota la Comunitat Valenciana

Arranca una nova setmana i amb ella una nova previsió meteorològica, la qual estarà marcada per les altes temperatures i les tempestes aïllades en diferents punts de la Comunitat Valenciana. Un contrast que ha obligat a l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a activar l'alerta groga en les tres províncies.

Així, segons la previsió d'AEMET, aquest dilluns estarà marcat pels cels amb intervals de núvols alts i nuvolositat d'evolució diürna en les zones de l'interior, on a més seran probables ruixats i tempestes aïllades a última hora del dia.

Uns episodis tempestuosos que es repetiran al llarg de les pròximes jornades, per a quan els núvols alts i un lleu descens dels termòmetres, seran els protagonistes. Durant el dimarts, a més, el vent bufarà de manera moderada en les zones del litoral donant així una sensació tèrmica menor.

I ja de cara al dimecres, les tempestes i ruixats es traslladen únicament a l'interior nord de la província de Castelló on la concentració d'altes temperatures podria provocar de forma aïllada aquests episodis.

Pel que fa a les temperatures, de mitjana i per províncies, s'esperen els següents valors: a València màximes de 31 graus i mínimes de 23; a Castelló 33 graus de màxima i mínimes de 23; i a Alacant s'aconseguiran els 33 graus de màxima i les mínimes seran de 25 graus.

Pujar