elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altes temperatures acompanyades de tempestes: les protagonistes del cap de setmana en la C. Valenciana

Altes temperatures acompanyades de tempestes: les protagonistes del cap de setmana en la C. Valenciana
  • Els termòmetres registraran temperatures superiors als 35 °C en alguns punts del territori valencià

Per a aquest dissabte 6 d'agost, l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu un cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos en el litoral i prelitoral de València al matí.

Per a la segona meitat del dia s'espera nuvolositat d'evolució diürna a l'interior, sense descartar algun ruixat o tempesta en el terç nord.

Les temperatures, tant mínimes com màximes, continuaran sense canvis importants o en lleuger descens. Els termòmetres a Alacant oscil·laran entre els 24 °C i els 34 °C, a Castelló estaran entre els 22 °C i els 34 °C i a València entre els 23 °C i els 33 °C.

En el litoral d'Alacant, el vent serà del nord-est amb intervals de major intensitat al matí; en la resta vent variable fluix amb predomini de les components aquest i sud a la vesprada.

Per al diumenge l'AEMET ha informat que el cel estarà poc nuvolós, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior a la vesprada i probables ruixats i tempestes ocasionals en el terç nord.

Les temperatures es mantindran amb pocs canvis, excepte ascensos de les màximes a la província de València, on podran aconseguir valors significativament alts. Alacant variarà entre els 24 °C i els 33 °C, Castelló estarà entre els 23 °C i els 34 °C, i València es mantindrà entre els 23 °C i els 33 °C.

El vent bufarà variable fluix, amb predomini de la component aquest a la vesprada, quan es donaran intervals de major intensitat en el litoral central.

Pujar