4 de juny de 2020 4/6/20

Les altes a pacients amb coronavirus tripliquen el nombre de nous casos

Les altes a pacients amb coronavirus tripliquen el nombre de nous casos - (foto 1)
  • Segueix en descens el nombre de persones ingressades en hospitals i en les UCI de la Comunitat Valenciana

El nombre de pacients amb coronavirus que s'han curat triplica al de nous casos detectats en les últimes 24 hores. S'han registrat 103 altes, que eleven a 10.812 el total des que va començar la pandèmia en la Comunitat Valenciana. Aquesta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

També continua en descens el nombre de persones ingressades als hospitals i en les Unitats de Vigilància intensiva de la Comunitat. Hui dia, només hi ha 32 persones que requereixen UCI en tota la Comunitat, 2 menys que en l'actualització d'aquest divendres. Per províncies: 4 a Castelló, 18 a Alacant i 10 a la província de València.

Per part seua, el nombre de malalts de coronavirus hospitalitzats també ha experimentat un descens d'ahir a hui. En aquests moments hi ha 220 persones ingressades, 25 menys que ahir. Per províncies: 14 a Castelló, 66 a Alacant i 140 a la província de València.

Quant a casos positius nous, des de l'actualització d'aquest divendres s'han detectat 30 nous casos a través de PCR que eleven a 11.051 el total de positius des que va començar la pandèmia. Per províncies: 2 a Castelló, 15 a Alacant i 13 a València.

Des d'ahir s'han produït 2 noves defuncions, la qual cosa eleva a 1.409 les persones que han mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus: 212 a la província de Castelló, 495 a Alacant i 702 a la província de València. Per tercer dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar