7 de desembre de 2019 7/12/19

Trànsit posa en marxa l'horari d'estiu de circulació de vehicles al nucli antic d'Altea

Trànsit posa en marxa l'horari d'estiu de circulació de vehicles al nucli antic d'Altea - (foto 1)
  • La mesura s'aplicarà des del proper divendres 21 de juny al 11 de setembre

El nou edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz, informa que aquest divendres 21 de juny, a les 16h amb motiu de l'Arbret de Sant Joan, "es tallarà l'accés al trànsit en el nucli antic i des d'aquest moment quedarà restringit de 19:00 a 03:00h a residents amb targeta d'accés". La mesura es prolongarà fins al 11 de setembre, vespra de l'inici de la Novena al Santíssim Crist del Sagrari i els residents poden utilitzar durant aquest període la mateixa targeta que té actualment.                                                                              

L'horari de restricció al trànsit serà de dilluns a divendres, de 19:00 fins a les 03 hores i els dissabtes i diumenges des de les 13:00 fins a les 3 de la matinada.

"La mesura permet la circulació i l'accés als habitatges de totes les persones que viuen en aquesta zona, però no l'estacionament"; assenyala De la Hoz.

El regidor recorda les zones d'aparcament públic i gratuït que hi ha a la zona, com els aparcaments de Palau Altea i la Facultat de BB.AA; l'aparcament Sant Gerónimo, al costat del Conservatori i l'aparcament de Garganes-Basseta, als peus del nucli antic.

Miguel De l'Hoz conclou indicant als veïns que no tenen encara la targeta de resident que, el procediment a seguir consisteix a sol·licitar un volant d'empadronament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, i amb una fotocòpia del permís de circulació dirigir-se a la Policia Local d'Altea, on es facilitarà aquesta targeta gratuïta de resident per poder circular en hores de restricció del trànsit al nucli antic.

ocultar
Trànsit posa en marxa l'horari d'estiu de circulació de vehicles al nucli antic d'Altea
Pujar