elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La tapa de La Clau escollida com a millor proposta de les 24 participants a la Ruta de la Tapa d'Altea

La tapa de La Clau escollida com a millor proposta de les 24 participants a la Ruta de la Tapa d'Altea
  • La cita ha tingut lloc del 10 al 19 de maig i ha tingut un èxit destacat

MÉS FOTOS
La tapa de La Clau escollida com a millor proposta de les 24 participants a la Ruta de la Tapa d'Altea - (foto 2)

Hui al matí ha tingut lloc el lliurament de reconeixements als premiats de la recent esdevinguda Ruta de la Tapa alteana, sent les propostes de La Clau, Restaurant Etika i Restaurant La Casa les més ben valorades per el jurat.

Des de l'associació AHEA, Associació d'Hostalers i Empresaris d'Altea, coorganitzadora de l'esdeveniment, al costat de l'Ajuntament d'Altea, a través de la regidoria de Comerç, s'ha realitzat un balanç positiu d'estes jornades gastronòmiques en què sembla que s'han batut records de participació, destacant l'afluència durant els dos caps de setmana que ha abastat la iniciativa.

En el transcurs de l'acte de lliurament de premis han pres la paraula Juan Abril, president d'AHEA, Javir Cañavate de Distribuciones Cañavate i Mario Ayus de Gastroeventos, que han coincidit a ressaltar la importància de celebrar este tipus d'esdeveniments per ampliar l'oferta gastronòmica del municipi i per donar a conèixer els negocis participants, entre molts altres beneficis que produeixen el dur a terme jornades de gastronomia en què el producte de proximitat i local és el protagonista.

El jurat especialitzat decidia que de les 24 tapes participants, en resultaven guanyadores la de La Clau, en primera posició; seguida per la del Restaurant Etika i la del Restaurant La Casa, en tercer lloc. Al costat d'estes tapes es classificaven per a la final la tapa de Il Bandito de Altea; Carnicero Loco; Maná; Zetto i Gelateria Antiu Xixona.

Pel que fa als premis de les tapes que més han agradat, triades pel públic, han sigut per a la tapa de temporada de La Clau i per la tapa lliure, Mana Lounge Beach.

Durant l'acte de lliurament de guardons no hi ha pogut estar present l'edil de Comerç, Jose Maria Borja, per motius d'agenda, però vol felicitar l'organització i els restaurants participants pel bon desenvolupament de l'esdeveniment i dóna l'enhorabona als guanyadors.

Pujar