13 de novembre de 2019 13/11/19

Es presenten dos cursos gratuïts d'especialització en agricultura

Es presenten dos cursos gratuïts d'especialització en agricultura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es presenten dos cursos gratuïts d'especialització en agricultura - (foto 2)
  Es presenten dos cursos gratuïts d'especialització en agricultura - (foto 3)

  La regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament d'Altea, encapçalada per Beatriu Nomdedeu, ha presentat dos cursos d'especialització sobre ''fruitals alternatius'' i ''reg localitzat i fertirrigació''. Com ha explicat la regidora de l'àrea, ''els cursos els organitza la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament d'Altea, concedits per l'IVIA, Institut Valencià d'Investigacions Agràries, i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola cedeix l'espai on s'impartiran''.

  El sector agrícola travessa moments difícils i molts productors s'estan plantejant canvis en els seus cultius, alternatives que poden proporcionar-los major rendibilitat. En este sentit, el curs sobre ''fruitals alternatius'' pretén donar a conèixer nocions bàsiques sobre el cultiu del magraner, el kiwi i cultius subtropicals. La duració serà de 15 hores.

  Este curs tindrà lloc del 7 a l'11 de novembre de 18 a 21 hores. El dia 11 de novembre serà la cloenda del curs amb una sessió pràctica en la qual es visitaran explotacions agrícoles (de 16 a 19 hores).

  Per altra banda, el reg localitzat ens permet obtindre un ús més eficient de l'aigua de reg. En el curs sobre ''reg localitzat i fertirrigació'' es donaran els coneixements bàsics per a un correcte manteniment i maneig d'una instal·lació de reg localitzat, així com nocions bàsiques per al càlcul de les necessitats de reg i fertirrigació.

  El curs consta de 15 hores, del 14 al 18 de novembre, repartides en quatre sessions teòriques, de 18 a 21 hores, i una pràctica de camp, el dia 17 de 16 a 19 hores, on s'aprendrà a calcular el coeficient d'uniformitat, la zona humida i a determinar el pH i la conductivitat. L'assistència a la totalitat del mateix donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.

  Els cursos són gratuïts i van dirigits a agricultors i interessats del sector en general.

  Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a: EEA Elx. Telèfon. 96 545 59 52, email: esexag_elx@gva.es

  ocultar
  Es presenten dos cursos gratuïts d'especialització en agricultura
  Pujar