elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Altea, referent comarcal en matèria de detecció de drogues en la conducció

La Policia Local d'Altea, referent comarcal en matèria de detecció de drogues en la conducció

    La Policia Local d'Altea porta més d'un any realitzant proves de drogues a conductors que han consumit alguna substància i puga afectar la conducció, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants, conductors i reduint la sinistralitat viària. Per aquest motiu, un oficial de la Policia Local d'Altea ha impartit un curs de formació per a policies locals que s'ha desenvolupat a la Vila Joiosa del 24 al 28 d'octubre, en el qual s'han format policies locals de Benidorm, la Vila Joiosa, La Nucia, Polop, Xàbia i 9 policies locals d'Altea.

    A la presentació del curs va acudir el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament d'Altea, Vicent Ripoll, i el cap de la Policia Local, Herminio J. Navarro, que van fer entrega d'una carta d'agraïment de l'alcalde de la Vila Joiosa per la col·laboració duta a terme en la formació de policies locals, esperant que aquesta col·laboració continue pel benefici dels dos municipis i la millora en la professionalització dels policies locals d'Altea i la Vila Joiosa.

    En el curs, que va durar 25 hores, ha participat un metge i tècnics de laboratori que realitzen els peritatges en les proves de drogues. La formació està homologada per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), i ha servit perquè els policies assistents es formen en la detecció de drogues a conductors, i que aquestes accions no queden impunes i es puguen sancionar.

    Pujar