elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

400 plantes per a l'Avinguda Juan Alvado i el Camí de l´Algar

400 plantes per a l'Avinguda Juan Alvado i el Camí de l´Algar
  MÉS FOTOS
  400 plantes per a l'Avinguda Juan Alvado i el Camí de l´Algar - (foto 2)
  400 plantes per a l'Avinguda Juan Alvado i el Camí de l´Algar - (foto 3)
  400 plantes per a l'Avinguda Juan Alvado i el Camí de l´Algar - (foto 4)

  Els operaris de parcs i jardins de la Pública estan treballant  aquests dies en el Camí de l`Algar i en l'Avinguda Juan Alvado plantant més de 400 baladres en aquests emblemàtics carrers de la localitat. L'edil de la Pública, Diego Zaragozí, ha destacat que “s'ha volgut escometre així una millora important en la imatge d'aquestes zones ja que es tracta d'unes avingudes per les quals transiten moltes persones”. L'objectiu d'aquests treballs és també “donar uniformitat en la imatge del nostre municipi seguint la línia en la qual s'ha actuat en altres jardins. S'està fent un gran esforç a millorar l'aspecte dels jardins del nostre municipi i a poc a poc es va notant aqueix canvi”. L'edil va destacar va assenyalar  a més que “cal no oblidar que es tracta d'un element estratègic tant per a la qualitat de vida dels alteanos i alteanas com per a generar aqueixa imatge de poble que fa que la gent vulga vindre a visitar-nos i generar així impactes positius en l'economia local”.

  Zaragozí ha explicat que “aquestes millores en plantació,s'acompanyen amb el adecentament de plantes i arbratge existents així com la substitució de la major part dels tubs de reg per degoteig”.

  Durant aquesta setmana s'espera finalitzar la plantació d'un total de 400 baladres. "Sens dubte és una actuació que esperem siga del grat dels veïns i comerciants d'una zona que que compta amb un gran trànsit de persones” conclou el regidor de la Pública.

  El baladre, és un arbust que pot arribar a aconseguir els 6 metres d'altura. Es tracta d'una espècie perennifòlia que es caracteritza per comptar amb un fullatge sempre verd durant tot l'any. Les seues fulles es mantenen en la seua copa durant tot l'any, per aquest motiu siga una de les espècies perfectes si es busca tindre un jardí verd fins i tot a l'hivern. Però si per alguna cosa destaca el baladre és pels seus grans i cridaneres flors. Les seues tonalitats van des del clàssic rosa fins per exemple el blanc, el roig o el groc, sent la primera el més habitual.

  Pujar