elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Personal d'EuroAltea i Creu Roja es prepara per a una nova mobilitat en Itàlia

Personal d'EuroAltea i Creu Roja es prepara per a una nova mobilitat en Itàlia

    Altea portarà dos representants a la pròxima cita del programa Erasmus+ "Qualcosa in Comune" que tindrà lloc del 16 al 23 de setembre a Itàlia. La parella, formada per personal d'EuroAltea i un voluntari de Creu Roja, s'unirà a l'equip de quinze persones que parteixen des d'Espanya.

    Esta nova mobilitat consisteix en una jornada de formació de sis dies "per a treballar diferents aspectes com la participació de joves en activitats d'ajuntaments, voluntariat o interculturalitat", explica la regidora de Projectes Europeus i Participació Ciutadana Maria A. Laviós. El projecte és finançat pel programa Erasmus+ del qual es beneficiaran diferents participants d'Itàlia, Espanya, Croàcia, Alemanya i Eslovàquia.

    Amb la finalitat d'ultimar els preparatius, en el matí d'ahir Jaume Llinares, alcalde d'Altea, i l'edil responsable van rebre als representants de Creu Roja Altea Miguel Orozco, Inmaculada Martinez i Elvira Loscertal, i  la resta de l'equip d'EuroAltea. Durant la sessió també es van fixar els objectius que es perseguixen amb la participació en aquestes trobades internacionals.

    Pujar