27 d’octubre de 2020 27/10/20

Participació Ciutadana i Comerç organitzen un concurs de dibuix destinat als menors alteans

Participació Ciutadana i Comerç organitzen un concurs de dibuix destinat als menors alteans - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Participació Ciutadana i Comerç organitzen un concurs de dibuix destinat als menors alteans - (foto 2)

  Les regidories de Participació Ciutadana i Comerç, regides per Maria Antònia Laviós i Miguel De la Hoz, respectivament, han posat en marxa un concurs pictòric destinat als xiquets i xiquetes d'Altea el lema és "Tot anirà bé".

  La iniciativa consisteix a realitzar un cartell per penjar al balcó que diga "Tot anirà Bé". "Una activitat pensada per entretenir els menuts en estos dies de reclusió a casa i també com a tasca que es pot fer en família"; explica Laviós.

  Una vegada realitzat el dibuix, aquest serà fotografiat i enviat al correu electrònic participacio@altea.es amb l'objecte de participar en el concurs. En aquest mail s'haurà d'indicar nom de l'autor i direcció en què es troba penjat el dibuix. Els treballs podran ser remesos en el període d'Estat d'Alarma en què ens trobem a causa del COVID-19.

  Les normes del concurs són molt senzilles i només estableixen que el lema "Tot anirà bé" vaja al costat d'un arc de sant Martí i que el dibuix siga el més gran possible.

  El Consell de Participació Ciutadana serà qui trie els cinc millors dibuixos i després per votació ciutadana s'elegiran els 3 finalistes. Aquests 3 guanyadors rebran com a premi un val de 100 € per gastar en el comerç local. "A més de ser una iniciativa entretinguda i bonica a hores d'ara, col·labora en la promoció d'el comerç alteà, un dels sectors perjudicats en aquest període de reclusió"; ha afegit Miguel De la Hoz.

  Pujar