Diumenge 23 de Setembre de 2018

L'Ajuntament i la Unión de Cerrajeros de Seguridad signen un conveni de col·laboració

Versió Clàsica
Edició Altea
Sociedad -  altea
26/01/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament i la Unión de Cerrajeros de Seguridad signen un conveni de col·laboració

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Aquest matí se signava en el despatx d'alcaldia de l'Ajuntament d'Altea un conveni de col·laboració amb la Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCES), que permetrà a partir d'ara que qualsevol víctima de violència de gènere de la localitat i que compte amb una ordre judicial que ho autoritze, al canvi de pany del seu domicili de forma gratuïta.

El servei ho prestarà de forma desinteressada l'empresa alteana Seguriges Altea, que de la mà dels seus gerents, Antonio i Javier Llinares, signaven el conveni de col·laboració en presència de l'Alcalde d'Altea, Jaume Llinares, i la Regidora de Benestar Social, Verónica López.

El primer edil, Jaume Llinares, va valorar positivament l'acord aconseguit, "aquest conveni mostra la voluntat i predisposició de UCES, i en aquest cas a través de Seguriges, d'ajudar a la gent que ho necessita. És un exemple més de la predisposició de les empreses per conscienciar-se d'un problema social com és el maltractament i la violència de gènere".

La Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCES), és una federació que agrupa a les 4 principals associacions de manyans d'Espanya i representa a quasi el 90% dels manyans associats, i posa a disposició pública la llista de professionals que formen part de UCES i que han complit uns estrictes requisits per a formar part d'ella: adhesió a un codi deontològic, formació i actualització permanent, desenvolupament d'un protocol d'actuació bàsic que minimitze l'impacte en la porta sobre la qual s'actua, estalviant un important cost i perjudici al ciutadà.

Segons Javier Llinares de Seguriges Altea, "el nostre treball comença quan rebem l'avís i una ordre judicial, i procedim al canvi de pany a la persona afectada", i ressaltava que "UCES compta amb la regulació del Ministeri de l'Interior, i per açò requereix als seus associats un nombre important de requisits, per a així evitar l'intrusisme laboral, i aquest cas, donar un tracte seriós i fiable a les víctimes de violència de gènere".

Per a finalitzar, la Regidora de Benestar Social, Verónica López, va agrair de nou als responsables de la iniciativa la seua labor, "per descomptat que és destacable el projecte que posa en funcionament UCES, en aquest cas a través de Seguriges Altea, perquè involucra de nou a la societat contra aquesta xacra que és la violència de gènere. Qualsevol afectada podrà aconseguir tota la informació en la pàgina web de UCES, i com no, en les nostres dependències també els donarem tota la informació que necessiten referent a açò". L'edil de Benestar Social va acabar recordant el telèfon 865 700 200 que connecta directament i de forma anònima amb aquest servei que es posa a la disposició de totes les víctimes de violència de gènere.

Recordar que Altea és el cinquè municipi de la província d'Alacant i el segon en les dues comarques de la Marina, que s'adhereix a aquest programa. Anteriorment a Alacant s'havia signat a Elx, Benidorm, Novelda i el Pilar de la Horadada.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Opinió
19/09/2018 - Picos Pardos
Regurgitando títulos y miserias
14/09/2018 - Desde el Templat
El uso y destino de la Terraza Payà
16/09/2018 - Chuzos de Punta
Mentiras y exageraciones
17/09/2018 - Columna de Michel
“Canto del cisne” de un farsante
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Altea
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil