25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Oficina Verda mostra com estalviar energia a través d'un nou taller

L'Oficina Verda mostra com estalviar energia a través d'un nou taller - (foto 1)

  La regidoria de Medi Ambient organitza, en dijous alterns, uns tallers d'educació energètica dirigits a la ciutadania amb l'objecte de fomentar un consum responsable i sostenible, tant des del punt de vista ambiental com econòmic. La iniciativa compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social.

  Este dijous, 8 d'octubre, al Centre Social a les 18:00 hores el taller estarà dirigit tant a la ciutadania com als comerços i empreses. Així ho ha informat l'edil de Medi Ambient, Jose Orozco, qui ha recordat als assistents portar les seues factures energètiques.

  Gràcies a estos tallers gratuïts, els ciutadans i ciutadanes podran conèixer com utilitzar millor les fonts d'energia, com estalviar energia i com aprendre a llegir les factures i comprendre la informació que contenen.

  A més a més, la iniciativa preveu la posada en marxa de l'Oficina Verda els mateixos dies de 10:00 a 14:00h. Totes les persones que vulguen poden passar per ella amb les seues factures de llum i gas; rebran atenció personalitzada i l'ajudaran a reduir les seues despeses en estes factures. Per a això poden sol·licitar cita al telèfon de l'ajuntament 96 584 13 00, per correu mediambient@altea.es, i al web de l'ajuntament www.altea.es/citaprevia Oficina Verda.

  "Esta és una excel·lent oportunitat de reduir el cost de les factures i ajudar a reduir les emissions de CO2. Estem molt contents amb l'acceptació que està tenint l'Oficina Verda ja que este dijous no hi ha buits lliures”, ha comentat l'edil.

  Pujar