17 de gener de 2021 17/1/21

Amb el lema Altea Imagina, Altea Participa es presentaven aquest matí els Pressupostos Participatius Altea 2018

Amb el lema Altea Imagina, Altea Participa es presentaven aquest matí els Pressupostos Participatius Altea 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Amb el lema Altea Imagina, Altea Participa es presentaven aquest matí els Pressupostos Participatius Altea 2018 - (foto 2)

  La Regidoria de Participació de l'Ajuntament d'Altea ha presentat avui en la Casa de Cultura els Pressupostos Participatius Altea 2018. Amb un format renovat respecte a l'any passat que té com a objectiu que el procés de participació siga molt més ampli, dinàmic i fàcil per a la ciutadania.

  La regidora de Participació Ciutadana, María Antonia Laviós, ha donat a conéixer la nova web, alteaparticipa.es, que acompanyada per diversos vídeos explicatius donaran a conéixer i informaran de forma puntual com pot participar tota la ciutadania d'aquests pressupostos.

  Tota la campanya, tant la web com els vídeos, estan pensats i fets en valencià, castellà i anglés per a arribar a tota la ciutadania, "la intenció és que la gent entenga que és necessària la seua participació i que co-governen amb l'Ajuntament".

  El nou concepte de la web és que siga molt dinàmica i fàcil de fer servir per a totes les veïnes i veïns d'Altea, en ella podran trobar tota la informació, en quint punt és trobem dins del procés i també serà la ferramenta per poder en primer termini presentar les propostes, coneixer en detall aquelles deu que han seguit seleccionades pel consell de participació, i per últim per poder votar de forma telemàtica.

  El primer punt en el qual s'enceten els pressupostos participatius és la presentació de propostes, podran presentar-ne totes aquelles persones i/o associacions que així ho desitgen, sent importants totes les propostes que la gent crega que poden millorar Altea, bé siguen projectes grans o més petits.

  Des del dilluns 3 fins al dia 23 de setembre es podran presentar les propostes, bé de forma telemàtica, en la web alteaparticipa.es o al correu electrònic participacio@altea.es o en forma presencial a l'oficina d'Atenció al Ciutadà i a l'extensió Administrativa d'Altea la Vella.

  Per últim la regidora volia convidar a tota la ciutadania a participar d'aquests pressupostos participatius, i seguir la informació sobre aquests que anirà donant-se de forma puntual tant a la web com a les xarxes socials de l'ajuntament d'Altea i de la Regidoria de Participació.

  Pujar