14 d’octubre de 2019 14/10/19

L'edil de Medi Ambient participa en les tasques de neteja de fons marins després del Castell de l'Olla

L'edil de Medi Ambient participa en les tasques de neteja de fons marins després del Castell de l'Olla - (foto 1)
MÉS FOTOS
L'edil de Medi Ambient participa en les tasques de neteja de fons marins després del Castell de l'Olla - (foto 2)
L'edil de Medi Ambient participa en les tasques de neteja de fons marins després del Castell de l'Olla - (foto 3)

El passat cap de setmana, Jose Orozco, regidor de Medi Ambient, participava en les tasques de previsió i posterior neteja de fons marins després del Castell de l'Olla. Una acció portada a terme pel voluntariat d'Indra, amb la col·laboració Algar Marítim Services i Revolution Dive, als quals l'edil ha agraït profundament la seua dedicació.

Com ha explicat Orozco, han estat 24 bussejadors procedents de tota Espanya, els que Indra ha portat a Altea, de forma voluntària, per participar en les tasques de neteja del fons marí després del Castell de l'Olla. També ha participat en les mateixes l'empresa local Algar Marítim Services, d'Andrés Ribes i el club de busseig Revolution Dive. A tots ells i a l'hotel Cap Negret, en el qual s'han allotjat els voluntaris, el responsable municipal de Medi Ambient ha volgut enviar un sincer agraïment pel seu treball en pro del Medi Ambient.

"Des de l'Ajuntament continuem fomentant la protecció de la natura i la preservació de la nostra biodiversitat i estem agraïts que una multinacional espanyola, que pertany a l'índex selectiu espanyol IBEX 35, es comprometa en aquest tipus d'accions i aconseguisca mobilitzar un nombre tan elevat de submarinistes voluntaris "; ha assenyalat Jose Orozco. 

"Aquestes tasques de neteja dels fons marins constitueixen un valor afegit i estan en la línia de treball per seguir fomentant el respecte al medi ambient". Ha conclòs l'edil de Medi Ambient, José Orozco.

ocultar
L'edil de Medi Ambient participa en les tasques de neteja de fons marins després del Castell de l'Olla
Pujar