elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d’Altea rep 20.550 màscares a través d'una subvenció de la Diputació

L'Ajuntament d’Altea rep 20.550 màscares a través d'una subvenció de la Diputació

    La regidoria de Recursos Humans, encapçalada per Rafael R. Mompó, ha anunciat que l'Ajuntament d'Altea ha sigut beneficiari d'una subvenció nominativa de la Diputació d'Alacant dirigida a municipis de fins a 50.000 habitants destinada a facilitar el subministrament de mascaretes amb l'objectiu d'evitar la propagació de la COVID-19.

    Com ha explicat el mateix regidor, "de les 20.550 màscares quirúrgiques que ha rebut l'Ajuntament a través d'aquesta subvenció, 4.000 es distribuiran a través del departament de Benestar Social a les associacions benèfiques de la localitat. També s'han destinat màscares als punts higiènics de les diferents dependències i edificis municipals, així com entre el personal municipal".

    Rafael R. Mompó ha mostrat el seu agraïment a la Diputació Provincial per la creació d'aquesta línia d'ajudes ''que ha subministrat a les administracions locals els mitjans de protecció necessaris per a prevenir la propagació de la COVID-19 i disposar del material necessari per a fer front a la desescalada''.

    Pujar