16 de novembre de 2019 16/11/19

Joventut anuncia una nova edició de la Fallera Calavera

Joventut anuncia una nova edició de la Fallera Calavera - (foto 1)

  La regidora de Joventut de l'Ajuntament d'Altea, Marta Lloret, ha donat a conèixer els detalls del proper torneig de la Fallera Calavera, que tindrà lloc el proper 19 d'octubre a partir de les 16:30h al Centre Juvenil.

  Com ha explicat l'edil, el torneig s'organitza des de l'àrea de Joventut en col·laboració amb la Asociación Dragón a la qual Lloret ha agraït la seua aportació; així com el suport de Cervesa Artesana Althaia, Llibreria Mascarat, Fallera Calavera i Jocs de Taula Rodona.

  Segons detalls aportats per la regidora de Joventut, el dia 19 a partir de les 16:30h hi haurà una demostració de la Fallera Calavera i del joc "5 Pepinos".  A les 18:00 hores donarà inici el torneig de la Fallera Calavera.

  "Per fer més atractiva la cita, hi haurà diversos premis com jocs de taula, una carta extraordinària, un tast maridatge per a dues persones i un pack de cervesa, sempre que el guanyador siga major d'edat; en el cas contrari, el tast i el pack de cervesa se substituirà per un obsequi donat per la regidoria d'Educació". Ha assenyalat Lloret, que ha indicat que "a més es sortejarà un joc de la Fallera Calavera entre els assistents, de manera que és necessària la inscripció".

  L'edil ha conclòs animant els joves a gaudir de la jornada, que a més és totalment gratuïta.

  Inscripcions a juventud@altea.es

  ocultar
  Joventut anuncia una nova edició de la Fallera Calavera
  Pujar