3 de juny de 2020 3/6/20

Igualtat fa entrega d’una col·lecció de llibres igualitaris a les biblioteques públiques d’Altea i Altea la Vella

Igualtat fa entrega d’una col·lecció de llibres igualitaris a les biblioteques públiques d’Altea i Altea la Vella - (foto 1)

    Per commemorar el Dia Internacional de la Infància, Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat, Educació i Normalització Lingüística, ha fet entrega d’una col·lecció de llibres amb temàtiques d’igualtat a les biblioteques públiques d’Altea i Altea la Vella. Este fet té per objecte conscienciar i reivindicar els drets fonamentals dels més menuts i menudes.

    L’edil d’Igualtat ha explicat que “amb esta recopilació de llibres volem posar a disposició de xiquets, xiquetes, adolescents i adults un fum d’històries per entendre la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i posar-se en la pell dels protagonistes”.

    En la col·lecció donada s’inclouen títols com; ‘Monstruo Rosa’, ‘El futuro es femenino: cuentos para que juntas cambiemos el mundo’, ‘¡Qué fastidio ser princesa!’ o ‘¿Las princesas usan botas de montaña?’, entre d’altres.

    “Des de la Regidoria es vol afavorir l’accés a este tipus de recursos educatius a la vegada que igualitaris per formar una societat sense discriminacions”,  ha conclòs la responsable municipal d’Igualtat.

    Pujar