14 de novembre de 2019 14/11/19

Educació ultima el Pla Edificant per a Altea amb les demandes de l'IES Bellaguarda

Educació ultima el Pla Edificant per a Altea amb les demandes de l'IES Bellaguarda - (foto 1)

  Aquesta setmana, les edils d'Educació, Vicenta Pérez i Urbanisme, Imma Orozco, acompanyades pels tècnics municipals i la direcció de l'IES Bellaguarda, giraven visita a les instal·lacions de l'institut per tal de perfilar la demanda del centre a incloure en el projecte Edificant de la Generalitat Valenciana.

  Amb la inclusió d'aquest projecte de millora d'instal·lacions del gimnàs i reparació de filtracions en l'última planta de l'IES Bellaguarda es completen les validacions que el consistori alteà ha traslladat a Conselleria d'Educació com a objecte del Pla Edificant de millora d'instal·lacions als centres educatius d'Altea.

  Com ha recordat la responsable municipal d'Educació, "els projectes sol·licitats pels diferents centres públics del municipi ja han estat validats". "Aquest l'IES Bellaguarda era l'únic que quedava per validar i quant Conselleria li done el vistiplau ja tindrem aprovats tots els projectes sol·licitats pels col·legis i instituts d'Altea a falta de seguir amb les tramitacions corresponents". Ha afegit Vicenta Pérez.

  ocultar
  Educació ultima el Pla Edificant per a Altea amb les demandes de l'IES Bellaguarda
  Pujar