3 de juny de 2020 3/6/20

Diumenge 15 tindrà lloc en Altea la marxa solidària contra el càncer de mama organitzada per Anemona

Diumenge 15 tindrà lloc en Altea la marxa solidària contra el càncer de mama organitzada per Anemona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diumenge 15 tindrà lloc en Altea la marxa solidària contra el càncer de mama organitzada per Anemona - (foto 2)

  Des de la plaça de l'Ajuntament d'Altea, el diumenge 15 de març a les 10:00h, eixirà la propera marxa contra el càncer de mama que ha organitzat l'associació comarcal Anemona en col·laboració amb el departament de Benestar Social. Així ho han donat a conèixer l'edil d'àrea, José Luís León Gascón i les representants alteanes de Anemona, Yolanda Cebrián i Lina Borja.

  "Volem que siga una marxa molt familiar"; ha comentat el regidor, que ha explicat que a partir de les 9:30 començarà l'activitat a la Plaça de l'Ajuntament i a les 10 la ruta.

  Yolanda Cebrián, coordinadora d'Anemona a Altea, ha explicat que "la marxa anirà via Gadea per la platja l'Espigó, corredor verd, el Portet i la Platja de l'Olla. En Vila Gadea descansarem una miqueta, reposarem forces i farem una mica de festa perquè a part del que és la caminada, recaptar, reivindicar i que conegueu que Anemona està ací donant un servei, volem que compartiu una mica de temps amb tots els afectats que hi ha a Altea i volem passar-ho bé ".

  Per la seua banda, Lina Borja ha afegit que "un any més la batucada Jambo acompanyarà la marxa i de tornada a la plaça de l'Ajuntament, en la mateixa hi haurà una barra popular a càrrec de l'Alferes Cristià; a més d'activitats a càrrec de Projectes Educatius per als més xicotets i saltadors, cortesia de Caixaltea i l'actuació del grup "Suit".

  José Luis León Gascón ha conclòs convidant a la població d'Altea i comarca a participar d'aquesta marxa i ha recordat que un any més s'han posat a la venda samarretes solidàries commemoratives de l'esdeveniment. Aquestes samarretes poden ser adquirides de mans de les sòcies de Anemona; en diferents comerços del municipi com Tina Márquez, farmàcia Vicent, Eva Silvestre, Vigela, Lerma, La Soleada  a Altea la Vella, Valenzuela, cafeteria Bàrbara, entre d'altres i aquest dissabte 7 de març a partir de les 9:30 al Mercat Municipal ; a més del mateix dia de la marxa en el punt de partida, ubicat a la plaça de l'Ajuntament.

  Per concloure, l'edil de Benestar Social i Sanitat ha volgut recalcar que "cada primer dilluns de mes a la vesprada Anemona presta atenció als usuaris en el Centre de Social d'Altea, però al llarg de qualsevol dia de la setmana si algú vol posar-se en contacte amb l'associació pot fer-ho mitjançant l'àrea municipal de Benestar Social i Sanitat".

  Pujar