21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís: "Una candidatura per a consolidar el canvi "

Compromís: "Una candidatura per a consolidar el canvi " - (foto 1)

  Jaume Llinares encapçala la llista de Compromís per Altea per a les eleccions locals que tindran lloc el porper diumenge 26 de Maig. Estarà acompanyat per 20 persones més, una llista que arreplega el repte de continuar amb el bon treball realitzat durant els últims quatre anys. 

  L'actual Alcalde d'Altea i candidat a reelecció, Jaume Llinares, afirmava que "sabem de la importància que tenen estes eleccions, ens juguem molt, el futur del nostre poble, de la nostra Altea. Per això hem volgut presentar una candidatura de persones valentes que ho donaran tot pel seu estimat poble”.

  A més afegia que "hi ha molt de treball per davant, coses que es queden pendents d’esta legislatura que ara acaba i coses que farem per a continuar en la mateixa línia de treball que hem portat durant quatre anys. Estos últims anys ens han servit per agafar experiència i per encarar amb més valentia i coratge els propers anys, per continuar fent polítiques valentes, en benefici de la ciutadania". 

  Per acabar Jaume Llinares assegurava que "tenim molt de treball per davant, però també tenim moltes ganes i forces de continuar avançant". 

  Estes són les 21 persones que consolidaran el canvi a Altea: 

  1. Jaume Llinares

  2. Diego Zaragozí

  3. Mari Laviós

  4. Rafa Mompó

  5. Aurora Serrat

  6. Jose Orozco

  7. Xelo González

  8. Pere Barber

  9. Pepa Pérez

  10.Germán Manjón

  11. Pepa Giner

  12.Adrià Valls

  13.Renate Noware

  14.Toni Fuster

  15.Marga Miras

  16.Antonio Pérez

  17. Ruben Darío

  18.Bea González

  19.Toni Ripoll

  20.Imma Orozco

  21. Pere Lloret

  Suplents: 

  • Pepa Narbó

  • Baltasar Ripoll

  • Maria Pérez

  • Mar Saval

  Pujar