elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la vacunació massiva en el Centre Juvenil d’Altea

Comença la vacunació massiva en el Centre Juvenil d’Altea
  • El regidor de Sanitat José Luís León Gascón valora molt positivament el transcurs de la primera jornada en aquest nou espai

MÉS FOTOS
Comença la vacunació massiva en el Centre Juvenil d’Altea - (foto 2)
Comença la vacunació massiva en el Centre Juvenil d’Altea - (foto 3)
Comença la vacunació massiva en el Centre Juvenil d’Altea - (foto 4)

A les 15.00 hores del dimarts 25 de maig donava inici en el Centre Juvenil d'Altea el procés de vacunació massiva contra la COVID-19. El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, indica que "aquesta jornada ha transcorregut amb total normalitat gràcies a la coordinació que tenim amb el Centre de Salut i la col·laboració de Creu Roja Altea i DYA". Aquesta setmana està previst inocular més de mil dosis en la localitat.

Amb el Centre Juvenil com a nou punt de vacunació es podrà agilitar el procés, "complint amb l'estratègia establida des de Sanitat, sempre seguint les pautes d'edat i tipus de vacunes concertades", ha explicat León Gascón. María Teresa Hernández, coordinadora d'Infermeria del Centre de Salut d'Altea aconsella "que la gent acudisca a l'hora marcada en la seua cita, per a evitar esperes innecessàries o aglomeracions".

D'altra banda, l'edil recorda que l'únic mitjà oficial per a notificar les cites és mitjançant un SMS. I afig que "és molt important estar atents als missatges per si hi ha canvis d'última hora". M.T. Hernández, assenyala que "qui considere que ja hauria d'estar convocat i no haja rebut la cita ha de dirigir-se al Centre de Salut per a comprovar si les seues dades són correctes i li donarem una data perquè vengen a vacunar-se quan siga possible".

Les dades de la targeta SIP també es poden actualitzar en l'enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

Pujar