Castellano

El Club d'Atletisme Altea estrena any participant en el Almedia Trail i els 10km Ibercaja

Un total de nou corredors del C.A. Altea han estrenat el 2020 participant en dos proves esdevingudes diumenge passat; el "II Almedia Trail", a Callosa d'en Sarrià i els "10km Ibercaja" celebrada a València.

A les 00:9h tenia lloc la eixida del "II Almedia Trail", a la veïna localitat de Callosa d'en Sarrià. Una cursa de muntanya, que compta amb dues modalitats, una de 24km i una altra de15km, a més d'un circuit de 13km per als que prefereixen caminar.

Els runners d'Altea, van optar pels 24km majoritàriament, havent de salvar un desnivell positiu de 1300m. Els resultats de la prova van ser: José Picó. 2'49,45; Miquel Martínez 3'05,00 i Matíes Riera 3'05,41.

En 15 km només participava David Jiménez que acabava la prova amb un temps de 1'32,02.

Finalitzada la "Almedia Trail", els corredors alteans van coincidir a ressaltar la impecable organització i la duresa de la prova.

D'altra banda, aquest mateix dia, un altre grup del club es desplaçava a València per disputar els "10km Ibercaja"; un circuit totalment urbà i pla, en el qual es va batre, ni més ni menys, que el rècord mundial en aquesta distància.

Els runners alteans i els seus cronos van ser: Miguel Martínez 42'3; Pau Campos 47,11; Francisco Bastida 48'35; Irene Conesa 48'35 y Mª. José Alba 52'31.

La propera cita dels corredors alteans tindrà lloc el proper diumenge a la Mitja Marató de Santa Pola.