6 de desembre de 2019 6/12/19

El Centre Juvenil d'Altea acull una Lan Party el dissabte 16 de març

El Centre Juvenil d'Altea acull una Lan Party el dissabte 16 de març - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Centre Juvenil d'Altea acull una Lan Party el dissabte 16 de març - (foto 2)

  Des de les Regidories de Joventut i Noves Tecnologies, encapçalades per Pere Barber, s'ha organitzat una jornada d'oci tecnològic que tindrà lloc el dissabte 16 de març, des de les 12:00 fins a les 00:00 hores, al Centre Juvenil d'Altea.

  L'esdeveniment comptarà amb quatre zones a les quals es podrà accedir lliurement, entre les quals destaquen una zona de realitat virtual, PlayStation 4, Scalextric, i de tornejos i concursos. Per a la zona de la Lan Party, les places són limitades i és necessari reservar-la a través de la pàgina web www.eventoslzd.com/lan.

  La jornada s'ha organitzat des de la Regidoria de Joventut i Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Altea i Esdeveniments LZD, amb la col·laboració d'Avatel, D-Link, i Caixaltea.

  L'edil ha destacat que "es tracta d'una jornada d'oci tecnològic que més joves reuneix, a causa de l'interés que aquest tipus d'esdeveniments suscita en ells" i ha convidat a tots els interessats en els videojocs a acudir al Centre Juvenil el dissabte 16 de març i gaudir del millor ambient.

  ocultar
  El Centre Juvenil d'Altea acull una Lan Party el dissabte 16 de març
  Pujar