elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Altea rep més de 25.000€ del Patronat Costa Blanca per a la promoció turística, festera i cultural

  L'Ajuntament d'Altea ha rebut una subvenció de 25.080,62€ per part del Patronat de Turisme Costa Blanca per a reforçar la seua promoció turística i cultural i festera durant aquest any. Aquestes ajudes van ser tramitades pels departaments de Turisme i Cultura que dirigeixen les regidores Xelo González i Aurora Serrat.

  El Consistori rebrà 3.000€ per a l'edició i la impressió de materials promocionals, la qual cosa suposa un 75% del muntant total. També se li han concedit 5.040€ per a subvencionar la impressió de díptics i cartells del 4t Altea Blues Festival, del 2n Beethoven Festival i per a la impressió de material promocional turístic de les Balconades d'Altea

  Una altra de les subvencions aprovades aquesta setmana és la que es refereix a entitats sense ànim de lucre de la localitat. En primer lloc, 2.375 €, per a la Societat Filharmonica Alteanense per al pagament de les despeses en publicitat i material promocional del ‘Concert Simfònic Turista’. Per al festival de sèries, Sèries Nostrum Altea, 7.065,62 €, en concepte de gestió i contractació de publicitat en línia i gestió de publicitat exterior.

  Finalment, per a la Associació Moros i Cristians Sant Blai, - 7.600 € per a sufragar les despeses en il·luminació i so de la presentació dels vestits de les Festes de Moros i Cristians Altea 2022.

  “Volem agrair un any més el suport del Patronat Provincial de Turisme per a contribuir a promocionar la nostra localitat i els diferents esdeveniments culturals i turístics que es desenvolupen durant l'any, a més d'ajudar a les nostres festes patronals. Des del departament de Turisme continuarem treballant per a sol·licitar tot tipus de subvencions amb les quals continuar donant visibilitat a la nostra vila i a les seues activitats”, ha finalitzat Xelo González, regidora de Turisme.

  Pujar