27 de maig de 2020 27/5/20

ADDA·Simfònica interpretarà les bandes sonores més famoses de la història en el concert “Música de cine” a Palau Altea

ADDA·Simfònica interpretarà les bandes sonores més famoses de la història en el concert “Música de cine” a Palau Altea - (foto 1)

    El pròxim 23 de febrer, Altea tornarà a gaudir de l’Orquestra ADDA·Simfònica, conduïda pel prestigiós director alteà Josep Vicent. La responsable de l’àrea de Cultura, Aurora Serrat, ha donat a conéixer este important esdeveniment que tindrà lloc a Palau Altea a les 19:00 hores.

    Altea ja ha acollit amb anterioritat l’agrupació de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), integrada per 43 professionals provinents de tot arreu. En esta ocasió, Palau Altea tindrà l’oportunitat d’albergar el concert “Música de cine” en les seues instal·lacions, on poder gaudir de les diverses bandes sonores que formen part de les pel·lícules més emblemàtiques de la història, com són  Star Wars, E.T., o Harry Potter, entre d’altres.

    “És tot un espectacle auditiu per als amants de la música i les pel·lícules que han marcat la nostra vida i un honor per a Altea rebre esta magnífica orquestra en la seua gira”, ha conclòs la regidora de Cultura, qui ha animat a alteans i residents de la comarca a gaudir d’este “esdeveniment irrepetible”. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de Palau Altea: www.palaualtea.com.

    Pujar