elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 alumnes de l'Escola Pública canten sobre un mateix escenari a Altea

Més de 1.500 alumnes de l'Escola Pública canten sobre un mateix escenari a Altea
  • El municipi s'ha convertit per tercera vegada en seu del projecte educatiu i musical Com sona l’ESO

MÉS FOTOS
Més de 1.500 alumnes de l'Escola Pública canten sobre un mateix escenari a Altea - (foto 2)
Més de 1.500 alumnes de l'Escola Pública canten sobre un mateix escenari a Altea - (foto 3)
Més de 1.500 alumnes de l'Escola Pública canten sobre un mateix escenari a Altea - (foto 4)

Divendres passat, Altea es convertia per tercera vegada a l'escenari del projecte educatiu i musical “Com sona l'ESO”, en què participen més de 1.500 persones procedents de 77 centres educatius públics de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Illes Balears. En el 25è aniversari, s'ha pogut gaudir, en estrena absoluta, de l'obra “Comediant”.

Com sona l'ESO, el projecte educatiu i musical més gran de l'escola pública, ha tornat a Altea amb una nova edició gràcies a la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Altea i el treball de diversos departaments pertanyents al consistori i als serveis públics.

En nom de l'Ajuntament d'Altea, l'edil d'Educació, Xelo González, ha realitzat una valoració molt positiva de l'activitat i ha agraït el treball de les diferents àrees municipals implicades amb estes paraules: “des de la regidoria d'Educació i també l'Ajuntament d’Altea estem molt satisfets i orgullosos que esta trobada anual d'alumnes i professorat d'institut de Secundària Públics com és Com sona l'ESO haja estat convivint a Altea durant tres dies per dur a terme un gran repte musical, que prèviament s'ha treballat a les aules de música”. Al que González ha afegit, moltes àrees de l'Ajuntament han estat implicades i des de la regidoria d'Educació m'agradaria donar les gràcies, tant a l'organització de Com sona l’ESO com a la Policia Local d'Altea; l'Empresa Pública; Infraestructures; el departament d'Educació i àrea d'Esports, entre d'altres”.

“Estem molt contents que haja sigut un èxit la realització d'un concert de conjunt que reuneix al voltant de 1.500 alumnes, d'entre 12 i 17, conjuntament amb el professorat que actuen junts i la veritat és que vam poder gaudir d'un espectacle magnífic al aparcament del Riu Algar”. Ha declarat responsable municipal d'Educació.

En paraules de González, “Com sona l'ESO és el projecte educatiu més important de tot Europa, no se'n fa cap així d'una envergadura tan gran, que aglutine un nombre tan elevat de xiquets i xiquetes i estem molt contents que per tercera vegada el municipi d'Altea haja sigut casa seua”.

Pujar