elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes

Vinalesa, Meliana, Ondara, Massamagrell i Beniarbeig-El Verger brillen a les finals autonòmiques de frontó parelles d'Almussafes
  • 14 escoles de les tres províncies participaren en les semifinals i finals de totes les categories disputades ahir al frontó José Ventura Salvador

El Frontó Municipal José Ventura Salvador d'Almussafes va acollir ahir diumenge, 6 de febrer, les finals autonòmiques de frontó parelles dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Durant tot el matí i part de la vesprada, els frontons coberts del poliesportiu van ser la seu de les semifinals i finals de les cinc categories - benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil-.

Un total de 14 escoles arribaren a la fase final: Almenara, Beniarbeig-El Verger, Castelló, El Genovés, El Puig, Massamagrell, Meliana, Moixent, Oliva, Onda, Ondara, Sella-Relleu, Vila-real i Vinalesa. Meliana, amb tres equips, va ser la més representada, seguida de Beniarbeig-El Verger, Ondara, El Puig i Vila-real, amb dos.

A la categoria benjamí, l'escola de Vinalesa va ser la més destacada i es va imposar a la final contra Ondara. El tercer lloc va ser per a Meliana, per davant de l'escola d'Almenara.

Meliana va demostrar la seua superioritat a la categoria aleví, tot i que l'escola de Sella-Relleu, subcampiona, va plantar cara. La tercera posició se'n va anar cap al Genovés, que s'adjudicà la final B contra Onda.

La categoria infantil va ser dominada per l'escola d'Ondara, que superà en la final a la d'Oliva. Meliana s'apuntà un nou bronze i la quarta plaça va ser per a Vila-real.

Massamagrell, El Puig i Beniarbeig-El Verger disputaren un triangular per a repartir-se les tres places de podi de la categoria cadet. Després de tres partides molt disputades, Massamagrell s'imposà als seus dos rivals i es va fer amb el títol. El Puig aconseguí la plata i el tercer lloc va ser per a Beniarbeig-El Verger. La quarta plaça quedà assignada a l'equip de Castelló.

Per a acabar, la categoria juvenil també va estar molt renyida. El títol va correspondre per al duo de Beniarbeig-El Verger, per davant de l'equip de Moixent. La tercera posició va ser per al Puig, que s'imposà a la final B contra Vila-real.

Participaren en el lliurament de medalles David Alemany, president del CPV Almussafes; David Mas, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sella; i Rafa Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l'àrea de Frontó.

QUADRE D'HONOR

BENJAMÍ

1º Vinalesa

2º Ondara

3º Meliana

4º Almenara

ALEVÍ

1º Meliana

2º Sella-Relleu

3º El Genovés

4º Onda

INFANTIL

1º Ondara

2º Oliva

3º Meliana

4º Vila-real

CADET

1º Massamagrell

2º El Puig

3º Beniarbeig-El Verger

4º Castelló

JUVENIL

1º Beniarbeig-El Verger

2º Moixent

3º El Puig

4º Vila-real

Pujar