elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Sopar de Quintes d'Almussafes reuneix 830 persones amb ganes de diversió

El Sopar de Quintes d'Almussafes reuneix 830 persones amb ganes de diversió
  MÉS FOTOS
  El Sopar de Quintes d'Almussafes reuneix 830 persones amb ganes de diversió - (foto 2)

  Les persones nascudes en 1964 van guanyar el premi a la millor samarreta en el VI Sopar de Quintes d'Almussafes, que es va desenvolupar segons el previst el passat dissabte 22 de juny al pati del CEIP Almassaf. Organitzada per les Clavariesses de la Divina Pastora i els Clavaris de la Divina Autora, la festa va congregar a 830 persones de 52 quintes diferents, les quals van gaudir d'una vetlada que va comptar amb una macrodiscomòbil i amb el lliurament de diferents guardons.

  El passat dissabte 22 de juny a partir de les 22 hores es va celebrar amb èxit al pati del CEIP Almassaf el VI Sopar de Quintes d'Almussafes, un esdeveniment plenament consolidat en el calendari cultural de la localitat i que serveix per a començar a crear ambient de cara a l'inici de les festes patronals. La convocatòria, organitzada per les Clavariesses de la Divina Pastora i els Clavaris de la Divina Aurora, va reunir un total de 830 persones de 52 quintes diferents i amb entre 18 i 83 anys d'edat.

  Durant l'activitat, en la qual la ciutadania va poder inscriure's fins al dimarts 18 de juny per un preu de 6 euros, que incloïa el muntatge de les taules, l'aperitiu i la beguda, Clavaris i Clavariesses van entregar diferents premis. El que reconeixia la millor samarreta va ser per als nascuts l'any 1964 i el que va recompensar el complement més original per als de la quinta de 1972. 

  Així mateix, també va haver-hi esments per als quals s'han jubilat enguany (quinta de 1952), els que compleixen 5 dècades de vida (1969), els que han aconseguit els 25 anys (1994) i, finalment, per als més joves, que són els que aconsegueixen la majoria d'edat aquest 2019 (2001), i els més majors, nascuts en 1936 i amb 83 anys d'edat. Després del sopar i el lliurament de guardons, la vetlada va continuar fins a la matinada amb una macrodiscomòbil, la primera d'aquest període festiu.

  Pujar