2 de desembre de 2020 2/12/20

Puig destaca la importància de la planta de Ford d'Almussafes per a impulsar la reindustrialització

Puig destaca la importància de la planta de Ford d'Almussafes per a impulsar la reindustrialització - (foto 1)
  • - El cap del Consell ha visitat les instal·lacions i ha mantingut reunions amb els directius i amb els delegats del sindicat

  • Puig: "No hi ha cap país avançat al món que no tinga una indústria potent"

MÉS FOTOS
Puig destaca la importància de la planta de Ford d'Almussafes per a impulsar la reindustrialització - (foto 2)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l'important paper que desenvolupa la factoria de Ford a Almussafes per a impulsar la reindustrialització de la Comunitat Valenciana, ja que constitueix un "potent focus d'atracció industrial" que ha permès el creixement d'un parc de proveïdors vinculats a la firma que suposen "un estímul" per a l'activitat industrial.

"La Generalitat sap que aquesta reindustrialització passa pel manteniment de Ford a Almussafes", ha declarat Puig després de visitar les instal·lacions de la factoria, on ha recordat que "no hi ha cap país avançat al món que no tinga una indústria potent".

El cap del Consell també ha mantingut una reunió amb els directius de la companyia sobre la situació actual de la planta, de la qual ha destacat que "el 97% de treballadors són fixos". Això demostra, segons el President, que l'automatització i el creixement de l'ocupació "no són incompatibles", ja que en la factoria conviuen des de fa uns anys 2.000 robots amb 3.000 empleats.

Puig ha reiterat el seu suport a la multinacional en matèria d'innovació i de formació, i ha agraït a la directiva la "bona sintonia" que existeix amb el Govern valencià. En aquest sentit, ha recordat que ambdues parts mantenen reunions cada tres mesos.

Posteriorment, ha mantingut un encontre amb el vicesecretari d'UGT-PV, Juan Carlos Faubel i amb els delegats del sindicat.

Pujar