4 de juliol de 2020 4/7/20

El programa 'Espai Gran' de l'Ajuntament d'Almussafes celebra les falles

El programa 'Espai Gran' de l'Ajuntament d'Almussafes celebra les falles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El programa 'Espai Gran' de l'Ajuntament d'Almussafes celebra les falles - (foto 2)

  Les participants en el programa 'Espai Gran', impulsat per l'Ajuntament d'Almussafes amb l'objectiu dinamitzar al col·lectiu de majors de la localitat a través d'activitats lúdiques, han celebrat aquest dimecres 14 de març les falles amb un esmorzar popular de xocolata amb bunyols en el qual han aprofitat per a presentar a la seua fallera major, Silvina Girona, i a la seua cort d'honor, càrrecs que elles mateixes van triar per sorteig en una de les seues últimes sessions.

  "Amb aquest programa pretenem que els nostres majors es mantinguen actius i continuen mostrant interés per aprendre i celebrar amb alegria les nostres tradicions", explica la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver. "Elles ho viuen amb molta il·lusió i fins i tot s'han animat a recitar espontàniament versos relacionats amb les falles i amb Sant Josep. Resulta gratificant comprovar que aquesta iniciativa agrada i que es va consolidant en el municipi", assegura.

  Per a finalitzar l'acte faller, en el qual també han participat l'alcalde de Almussfes, Toni González, i el president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes, José Doria, i les responsables de les activitats desenvolupades durant el curs, així com diversos familiars de les participants, han dut a terme la 'cremà' del monument que elles mateixes han creat durant les últimes setmanes.

  Pujar