elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Arxiu Municipal d'Almussafes col·labora amb el taller d'ocupació ‘La Ribera Baixa gestiona’

L'Arxiu Municipal d'Almussafes col·labora amb el taller d'ocupació ‘La Ribera Baixa gestiona’

    L'alumnat del taller d'ocupació “La Ribera Baixa gestiona”, un programa mixt de formació i ocupació promogut per la Mancomunitat de la Ribera Baixa i subvencionat per Labora, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, va visitar l'Arxiu Municipal d'Almussafes, la passada setmana.

    Vicenta Pilar Raga, arxivera municipal, va atendre al grup que, des de desembre de 2019 i fins a finals d'enguany 2020 està completant dos certificats de professionalitat de la família professional ‘Administració i Gestió’ en l'aula homologada del municipi de Favara.

    El director del taller, Jaume Puig, i la professora, Maria Enriqueta San Andrés, van acompanyar a l’alumnat en esta visita formativa que constituïx una activitat complementària als coneixements teòrics i pràctics que han adquirit fins a la data.

    “Un plaer haver pogut obrir les portes del nostre centre arxivístic per a col·laborar en el reforç de la seua formació i capacitació”, comenta el regidor de Cultura, Àlex Fuentes. En concret, durant l'activitat la tècnic municipal els va explicar el procés de tramitació i generació d'expedients administratius, la seua organització, ordenació i quin és el seu cicle de vida fins a la seua eliminació o conservació definitiva en l'Arxiu Històric.

    Pujar