29 de gener de 2020 29/1/20

L’almussafenya Delia Acevedo completa el seu doctorat en Medicina i Cirurgia

L’almussafenya Delia Acevedo completa el seu doctorat en Medicina i Cirurgia - (foto 1)
  • Metgessa a l'Hospital Universitari Dr. Peset, especialista en Anàlisis Clíniques i col·laboradora docent de la UV, va presentar la seua investigació el 19 de juliol

MÉS FOTOS
L’almussafenya Delia Acevedo completa el seu doctorat en Medicina i Cirurgia - (foto 2)

El passat divendres 19 de juliol, l’almussafenya Delia Acevedo León, metgessa de l'Hospital Universitari Dr. Peset de València, especialista en Anàlisis Clíniques i col·laboradora docent de la Universitat de València (UV), va presentar amb èxit la seua tesi doctoral, titulada "Relació de l'estrés oxidatiu i lesió del material genètic amb la patogènia del càncer colorectal". D'aquesta forma, Acevedo s'ha convertit de manera oficial en doctora en Medicina i Cirurgia.

El treball, desenvolupat a través del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular-Incliva de la Facultat de Medicina de la UV i sota la direcció dels professors Guillermo Sáez Tormo i Celia Bañuls Morant, se centra en l'estudi de les possibilitats d'aconseguir un diagnòstic precoç del càncer de còlon, al mateix temps que ressalta els beneficis de seguir la dieta mediterrània per a la prevenció d'aquesta malaltia.

La també tutora de metges residents en l'especialitat d'Anàlisis Clíniques en el citat centre sanitari es mostra molt contenta per haver pogut completar aquesta important meta professional que li ha permés aprofundir encara més en una de les seues principals inquietuds en l'àmbit de la salut.

Pujar