elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almussafes realitza un segon repartiment de material de protecció a tota la ciutadania

L'Ajuntament d'Almussafes realitza un segon repartiment de material de protecció a tota la ciutadania
  • Sis conserges estan duent a terme hui, dilluns 20 d'abril, el recorregut per tots els carrers per a depositar-lo en les bústies

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almussafes realitza un segon repartiment de material de protecció a tota la ciutadania - (foto 2)
L'Ajuntament d'Almussafes realitza un segon repartiment de material de protecció a tota la ciutadania - (foto 3)
L'Ajuntament d'Almussafes realitza un segon repartiment de material de protecció a tota la ciutadania - (foto 4)

Hui, 20 d'abril, sis conserges de l'Ajuntament d'Almussafes estan recorrent de nou el nucli urbà de la població per a continuar proporcionant a la ciutadania kits de protecció, en aquesta ocasió formats per dues màscares i un parell de guants. Sumant el repartiment de la setmana passada i el que s'està duent a terme durant aquesta jornada, el consistori ja ha distribuït un total de 15.400 màscares i 11.500 parells de guants en totes les llars del municipi. La previsió de l'executiu local és continuar adquirint nous lots, tal com ha assegurat l'alcalde, Toni González, qui recorda que el confinament continua en vigor i que només està permés eixir de casa per a anar a treballar, al metge o a comprar productes de primera necessitat.

Una setmana després de repartir 7.600 màscares i 7.600 parells de guants de protecció homologats en totes les llars d'Almussafes, l'Ajuntament està realitzant hui, 20 d'abril, un segon repartiment de material de protecció perquè el conjunt de la ciutadania dispose dels elements necessaris per a evitar al màxim el contagi del Covid-19 quan ha d'eixir dels seus domicilis per a dur a terme tasques considerades imprescindibles, com acudir al treball, al metge, a la farmàcia o a establiments comercials per a la compra de productes alimentosos o d'higiene.

En aquesta nova tanda s'estan distribuint un total de 3.900 kits de protecció formats per dues màscares i un parell de guants, els quals van ser preparats el dissabte 18 d'abril per un grup de treballadors municipals per al seu repartiment durant la jornada de hui en totes les bústies de la localitat. Tal com es va anunciar la setmana passada, en cas de no disposar de bústia els 6 conserges encarregats de dur a terme aquesta acció estan cridant al timbre per a fer el corresponent lliurament en mà. Si els residents en eixes cases no es troben en elles poden telefonar al 96 178 45 55 per a poder concertar una nova visita i fer efectiva l’entrega.

Sumant aquestes dues primeres tandes, el consistori ja ha distribuït un total de 15.400 màscares i 11.500 parells de guants entre tota la població, sense comptar el repartiment que es va dur a terme fa dues setmanes entre els col·lectius més vulnerables a les portes del Centre de Salut i de la reguarda de la Policia Local. L'executiu municipal anuncia que continua gestionant l'enviament de noves comandes d'equips de protecció contra el Covid-19. “Preservar la salut de la població és en aquests moments la nostra màxima prioritat, per això el nostre compromís amb l'adquisició de màscares i guants no finalitza amb aquestes primeres accions, sinó que continuarà mentre les circumstàncies ho requerisquen”, assenyala l'alcalde, Toni González. El primer edil recorda que només està permés eixir de casa per a anar a treballar, al metge o a comprar productes de primera necessitat i recalca la importància “de ser exigents amb aquesta mesura per a aconseguir eixir com més prompte millor d'aquesta situació”.

Pujar