elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almussafes delimita les distàncies de seguretat en els comerços

L'Ajuntament d'Almussafes delimita les distàncies de seguretat en els comerços
  • El consistori aplica la mesura per a facilitar el compliment del distanciament social durant l'estat d'alarma decretat pel Covid-19

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almussafes delimita les distàncies de seguretat en els comerços - (foto 2)
L'Ajuntament d'Almussafes delimita les distàncies de seguretat en els comerços - (foto 3)

Ahir, dilluns 16 de març, la brigada de manteniment de l'Ajuntament d'Almussafes va començar els treballs necessaris per a delimitar la distància de seguretat necessària entre persones en els establiments oberts al públic durant la vigència de l'estat d'alarma. Les marques, que s'estan establint en el sòl i amb pintura, són una mesura més per a contribuir al compliment de la distància social imposada per les autoritats amb l'objectiu de superar com més prompte millor la crisi sanitària desencadenada pel coronavirus.

Les zones on es concentra un major nombre de persones, com a supermercats, farmàcies i bancs van ser les primeres en les quals es van disposar aquestes marques, però a poc a poc la mesura extraordinària s'està estenent a la resta de negocis oberts per a reduir al màxim les cues. Hui, els treballs han continuat en el Mercat Municipal i en altres negocis en funcionament. L'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de la localitat està col·laborant activament en les labors de control que s'estan desenvolupant per a assegurar que es respecta la norma.

Des del consistori insisteixen en la necessitat de l'aïllament social per a evitar contagis i en què es limiten al màxim les eixides dels domicilis i tan sols per a qüestions com assistir al treball, l'adquisició de queviures o medicaments o rebre assistència sanitària. El citat distanciament també ha d'aplicar-se durant la realització d'aquestes accions.

“Som conscients que la situació que estem vivint aquests dies és totalment anòmala però molt necessària si volem controlar l'expansió del virus. Per això estem posant en marxa quantes iniciatives estan a les nostres mans per a caminar en eixa direcció i facilitar en la mesura que siga possible la vida de la ciutadania”, destaca l'alcalde, Toni González. “L'esforç de tots i totes és més decisiu que mai”, afirma.

Pujar