21 de setembre de 2020 21/9/20

Igualtat d'Almussafes inicia les inscripcions del taller demostratiu de cuina d'este mes

Igualtat d'Almussafes inicia les inscripcions del taller demostratiu de cuina d'este mes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Igualtat d'Almussafes inicia les inscripcions del taller demostratiu de cuina d'este mes - (foto 2)

  La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Almussafes reprén l'activitat cultural i d'oci, després del descans per les vacacions estivals, amb la presentació al públic d'un programa demostratiu de cuina d'un dia de duració, que s'impartirà en la Sala Cotonera Events, dimecres que ve 21 de setembre. De les 52 places oferides per a assistir al taller, un total de 17 persones han formalitzat la seua inscripció este mateix matí.

  Els amants de la cuina d'Almussafes podran disfrutar de la seua passió pels foguers, dimecres que ve dia 21 de setembre a la vesprada. La Regidoria d'Igualtat del consistori municipal ha programat un taller demostratiu, en el que els assistents aprendran a crear les més saboroses receptes de la mà de cuiners professionals.

  De fet, la sessió demostrativa i totalment pràctica se celebrarà, a partir de les 16 hores, en la Sala Cotonera Events. Prèviament, els 52 inscrits viatjaran fins a la mateixa amb l'autobús que partirà des del Centre Cultural, a les 15.30 hores.

  “Tant la participació en el taller com el desplaçament a la instal·lació no suposarà cap cost per als veïns i veïnes inscrits, als que desitge que aprofiten la sessió al màxim, per a poder elaborar posteriorment en els seus llars eixos plats de salat i dolç dignes del millor menú gastronòmic”, explica l'edil d'Igualtat, Davinia Calatayud.

  Hui dilluns dia 12 s'ha obert el termini per a les inscripcions, que es mantindran operatives fins a divendres que ve 16 de setembre en el Departament de Benestar Social.

  Pujar