23 de febrer de 2020 23/2/20

El 4 i Mig de Frontó va prenent forma

El 4 i Mig de Frontó va prenent forma - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 4 i Mig de Frontó va prenent forma - (foto 2)
  El 4 i Mig de Frontó va prenent forma - (foto 3)
  El 4 i Mig de Frontó va prenent forma - (foto 4)

  El Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig ja va prenent forma i comptarà amb la presència de vora 30 jugadors, dividits en tres categories.

  Aquesta cinquena edició de la competició tindrà el mateix format que s’ha emprat fins ara, es dir, es disputarà per seus, amb partides programades, amb horari inclós des d’un inici per a facilitar l’assistència dels aficionats.

  La máxima categoria comptarà amb 5 jugadors, que disputaran la seua lligueta al frontó municiap José Ventura d’Almussafes. La primera categoria estarà integrada per Roberto de Beniparrell, Dani d’Alginet, Boni, Arcusa II i Cervera.

  Les dates que es barrejen per a donar el tret d’eixida probablement serà el cap de setmana del 18-19 de gener i s’allargarà fins el primer cap de setmana de març. Com a novetat important, és la possible creació d’un grup d’entre setmana que s’inclourà dins de la segona categoria, on formaran un total de 14 jugadors. En la categoria de bronze, amb 10 jugadors, es dividirà l’activitat en dos grups.

  Destaquen els clubs de Quart de Poblet, que aporta 8 jugadors a la competició, i el d’Almussafes amb 5. Beniparrell i Tamborí aportaran 4 jugadors al campionat. Les seus per a la segona i la tercera categoria estan encara per determinar. El material de joc serà el mateix que en les anteriors edicions, es dir, pilota d’uns 65 grams, un poc més grossa que l’habitual de tek de 50 grams i no tan rápida.

  El palmarés de la máxima categoria reflectix com en la primera i segona edició guanyava Lluis de la Vega, mentre que la tercera i quarta edició guanyava Adrián de Museros. Es dir, enguany tindrem campió inèdit en aquesta máxima categoria.    

  Pujar