elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció

El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció
  • Al llarg de l'any es realitzen un total de 12 treballs d'aquest tipus per a garantir la salubritat en la localitat

MÉS FOTOS
El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció - (foto 2)
El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció - (foto 3)
El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció - (foto 4)
El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció - (foto 5)
El clavegueram del nucli urbà d'Almussafes se sotmet a una nova desinfecció - (foto 6)

L'Ajuntament d'Almussafes està desenvolupant aquests dies una nova actuació per a desinfectar i desratificar el clavegueram del nucli urbà. L'empresa Trakta, amb la qual el Consistori té signat un contracte per a la realització d'aquests treballs, s'està encarregant de realitzar-la. “La salut és el més important i per això es tracta d'una tasca que no pot posposar-se mai”, assenyala el regidor d'Obres i Serveis, Jaime Wic.

Aquesta setmana, el sistema de clavegueram del nucli urbà d'Almussafes està sent sotmés a un nou procés de desinfecció i desratització amb l'objectiu de mantindre en bones condicions sanitàries els espais públics.

El servei, prestat de manera periòdica per l'empresa especialitzada en el control de plagues Trakta, consisteix en l'aplicació d'un tractament amb el qual s'eliminen per complet tots els elements nocius per a la seguretat, la higiene i la salubritat de la població.

Al llarg de l'any, tal com consta en el contracte signat per l'Ajuntament de la localitat amb la citada companyia, es duen a terme un total de dotze serveis prioritaris en el clavegueram. A més, l'acord inclou 10 intervencions en els menjadors escolars dels col·legis, 4 en edificis municipals i 2 en les àrees industrials.

“La salut és el més important i per això es tracta d'una tasca que no pot posposar-se mai. Hem de previndre les conseqüències de l'expansió dels rosegadors i dels insectes i amb aquestes intervencions periòdiques ho aconseguim, sense oblidar la tasca que també fan les colònies felines controlades a Almussafes de manera totalment ecològica”, explica el regidor d'Obres i Serveis, Jaime Wic.

Amb l'arribada de la calor, i com ocorre cada estiu, s'intensificaran aquests treballs per a evitar les molèsties i els problemes causades per la presència de mosquits ‘rantella’ i de mosca negra.

Pujar