26 de setembre de 2020 26/9/20

Beniparrell primer campió del Trofeu Diputació de València de frontó parelles

Beniparrell primer campió del Trofeu Diputació de València de frontó parelles - (foto 1)
  • El frontó d'Almussafes va disfrutar de les finals d´entre setmana on van guanyar els primers títols Beniparrell, en primera categoria, i la formació de la província Castelló, en segona categoria

MÉS FOTOS
Beniparrell primer campió del Trofeu Diputació de València de frontó parelles - (foto 2)

La localitat d'Almussafes va gaudir de la primera jornada de finals de l'Autonòmic de frontó parelles, Trofeu Diputació de València, amb la participació dels equips de Beniparrell, Almussafes, Borbotó i Almassora-Borriol. En la final de primera categoria de setmana s´enfrontaren l'equip de Beniparrell que va jugar amb Carlos Costa i Jonathan Herrera contra l'equip d'Almussafes que va jugar amb Guillem Cuadrat i Juanvi Costa, ja que Vicente Ruiz, “Boni”, estava lesionat. La partida va ser molt disputada des del primer quinze, amb dos equips que van lluitar cada quinze com si fóra l'últim.

Des del primer moment l'equip de Beniparrell es va adelartar en la final, i a poc a poc es va anar imposant l'experiència i millor acoblament dels jugadors de l´Horta Sud, que van anar domant la pegada de Guillem i el saber estar de Juanvi. La final va ser molt igualada i va tindre quinzes molt brillants que van alçar als espectadors dels seus seients, en un frontó molt ambientat per a presenciar les finals. Al final l'equip de Beniparrell va conquistar un nou títol per al seu club en aquesta categoria on Carlos Costa s'ha convertit en un dels jugadors més llorejats, ja que porta una gran regularitat als últims anys.

En la final de segona de setmana. Es van enfrontar l'equip de Borbotó A, que va jugar amb Paco Alba i Eugenio Pastor, ja que Carles Cortés estava lesionat contra l'equip de Borriol-Almassora que va jugar amb Pablo de Borriol, que després de superar la seua lesió al braç segueix amb recuperació després de molts mesos en el dic sec, sense tocar la pilota i Ramón Borrull, “Cuzco d'Almassora”, un jugador amb un gran carisma a la província que gaudeix del nostre esport autòcton.

L'equip de la província de Castelló domina la partida des del principi davant l'equip de la pedania de València, arribant a tindre un notable avantatge que li va fer jugar més relaxat en el tram final. Però Paco i Eugenio van apretarr acostant-se als de Castelló, i posant-los en dificultats en el tram final, amb una notable actuació de Paco. Però la qualitat de Pablo de Borriol es va imposar al llarg de final malgrat els seus mesos d'inactivitat, sempre ben dirigit per Cuzco.

Van lliurar els trofeus als finalistes el regidor d'esports d'Almussafes, Pau Bosch, la regidora d'esports de Beniparrell, Vicen Martinez, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de frontó valencià, Rafa Vidal i el president del CPV Almussafes, José Ventura.

Resultats de les finals del XXXII Autonòmic de raspall, Trofeu Diputació de València, 1ª jornada en el frontó d'Almussafes:

• Final 1ª Entre Setmana:

CPV Almussafes - 34 - CPV Beniparrell - 41

• Final 2ª Entre setmana:

CPV Borbotó A - 31 - CPV Borriol-Almassora - 41

El pròxim cap de setmana es disputaran la resta de finals, amb les quatre partides pendents de la competició, sent la gran final de primera categoria, el diumenge 14 de juliol, a les 11.30 hores.

Pujar