10 de desembre de 2019 10/12/19

Almussafes presenta els finalistes de l'Autonòmic de Frontó Parelles

Almussafes presenta els finalistes de l'Autonòmic de Frontó Parelles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almussafes presenta els finalistes de l'Autonòmic de Frontó Parelles - (foto 2)

  La Casa de la Cultura d’Almussafes acull esta nit la presentació de tots els finalistes de la 32 edició del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles – Trofeu Diputació de València. 

  De nou el consistori de la localitat de la Ribera Baixa aposta rotundament per la modalitat de les tres parets, com ja ha fet en innumerables ocasions. L’acte, comptarà amb la presencia de tots els finalistes.

  En este cas, tres seran les jornades en les que s’han dividit totes les finals, Arrancaran justament després de la presentació, amb la final de la primera categoria d’entre setmana, entre les formacions de CPV Beniparrell i CPV Almussafes. Després d’aquesta final, es disputarà la de segona d’entre setmana, entre els equips de CPV Borbotó i de CPV Borriol-Almassora. 

  Per la vesprada de dissabte es reserven dues finals, en este cas, començarà la jornada amb el derbi entre els dos equips de Moixent, que lluitaran pel triomf en la tercera categoria. Partida de molt nivell es podrá veure a continuació, cap a les 19.00 hores, amb la final de la segona categoria, que en este cas, enfrontarà a l’equip d’Almenara i al d’Almussafes. 

  Tancarà les jornades de finals el próxim diumenge amb la disputa de la final, a les 10.00 hores, de la final de tercera entre setmana entre els equips de Bar Poli Massalfassar i Elèctrica Vinalesa B, per a donar pas a la final més esperada de totes, la de la máxima categoria, que enguany disputaran els clubs de Massalfassar i de Quart de Poblet, en una final inèdita en esta categoria. Per Massalfassar tindran oportunitat de resarcir-se de la final perduda l’any passat, i en la que malauradament, Javi Moro es lesionava de gravetat. Enguany, Javi estarà de reserva, mentre que seran de la partida Roberto de Beniparrell i Alejandro de Paterna, un equip de plenes garanties. Per part de Quart de Poblet, Adrián serà qui jugue de rest i Arcusa II serà el punter, mentre que reserva serà Morales. 

  La partida serà retransmesa per les càmeres d’Àpunt en directe, una nova mostra de l’aposta del canal públic autonòmic en pro de la pilota valenciana. 

  PROGRAMA DE TOTES LES FINALS

  09/07/19
  20.00h. Presentació finalistes a la casa de la cultura
  21.00h. Final 1a Entre Setmana: CPV Almussafes davant CPV Beniparrell
  22.00h. Final 2a Entre Setmana: CPV Borbotó A davant CPV Borriol-Almassora

  13/07/19
  18.00h. Final 3a Categoria: CPV Moixent A davant CPV Moixent B
  19.00h. Final 2a Categoria: CPV Almussafes B davant CPV Almenara

  14/07/19
  10.00h. Final 3a Entre Setmana: Bar Poli Massalfassar davant Elèctrica Vinalesa B 
  11.30h. Final 1a Categoria: CPV Massalfassar A  davant CPV Quart de Poblet A

  ocultar
  Almussafes presenta els finalistes de l'Autonòmic de Frontó Parelles
  Pujar