elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almussafes es prepara per a la gran nit del Sopar de Quintes

Almussafes es prepara per a la gran nit del Sopar de Quintes
  • L'esdeveniment se celebrarà el dissabte 22 de juny a les 22 hores al pati del CEIP Almassaf

  • Les inscripcions poden realitzar-se fins al pròxim dimarts 18 de juny en el Centre Cultural

MÉS FOTOS
Almussafes es prepara per a la gran nit del Sopar de Quintes - (foto 2)

El pròxim dissabte 22 de juny se celebrarà al pati del CEIP Almassaf el VI Sopar de Quintes d'Almussafes, un esdeveniment que tornarà a reunir la ciutadania de la localitat per edats per a commemorar l'arribada de l'estiu i de les festes patronals. Les inscripcions per a participar en la iniciativa, organitzada per les Clavariesses de la Divina Pastora i els Clavaris de la Divina Aurora, podran realitzar-se fins al dimarts 18 de juny de 17.30 a 20 hores en el Centre Cultural. Durant la vetlada s'oferirà la primera discomòbil del període festiu.

Les festes patronals d'Almussafes estan al girar el cantó i bona prova d'això és la imminent celebració del sopar de quintes, esdeveniment que en els últims anys s'ha convertit en un exitós preàmbul per a començar a crear ambient de cara a l'inici de la programació al mateix temps que es planteja un fòrum per a reunir per una nit a familiars, amics i companys de col·legi.

Enguany, la vetlada tornarà a estar organitzada pels Clavaris de la Divina Aurora i les Clavariesses de la Divina Pastora en col·laboració amb l'Ajuntament i se celebrarà el pròxim dissabte 22 de juny a les 22 hores al pati del CEIP Almassaf. L'obertura de portes, tal com s'ha anunciat, es produirà a les 21 hores perquè les persones assistents, que hauran de tindre 18 anys o aconseguir la majoria d'edat durant aquest 2019, puguen anar ocupant els seus seients.

Les inscripcions, que van començar el passat 5 de juny, poden realitzar-se fins al pròxim dimarts 18 entre setmana, en horari de 17.30 a 20 hores en el Centre Cultural. En els sis euros del preu dels tiquets s'inclou la beguda, els aperitius i les postres i Clavaris i Clavariesses avancen que hi haurà jocs, premis i sorpreses. Així mateix, aquests col·lectius informen que si els grups no volen confeccionar-se una samarreta commemorativa poden optar per triar una temàtica.

Clavaris i Clavariesses ultimen aquests dies els preparatius de l'esdeveniment i animen a tota la ciutadania a unir-se a la sisena edició d'aquesta festa que finalitzarà, com és tradició, amb una gran discomòbil.

Pujar